Alle rapporter
Crafting the Cosmos rapporterer
#162441: "Universal Goal gave wrong points - Most completed size 1 nebulas"
fixed: Bug er blevet fixet
1
Hvad handler denne rapport om?
Hvad skete der? Vær venlig og vælg nedenunder
Regler: En regel i dette spil er ikke blevet overholdt
Detaljeret beskrivelse
• Hvilken del af reglerne blev ikke respekteret ved BGA-tilpasningen
Most completed 1 nebulas should have been a tie. Instead one player got the 6 points and the other player got 3 points
We believe it's because the player who won had a third uncompleted nebula that counted towards their total.• Er regel-brudddet synligt i e
Move 187• Hvilken browser bruger du?
Mozilla v5
Rapporthistorik
lupe • Fejlen er ikke blevet reproduceret af udviklere endnu:
24. mar 2025 23:26 • Another bug that's tied to this one. If there are more than one winner tied for first, they all get 6 points, and no points should be awarded for 2nd place.
LeSteffen • Bug er blevet fixet:
25. mar 2025 15:28 • Fixed a bug with the "Most complete size I nebulae" scoring card counting nebulae of all sizes
For reference: turn number #356
For reference: turn number #356
Tilføj noget til denne rapport
Vær sød at tilføje, det du finder relevant for at vi kan løse fejlen i spillet eller forstå dit forslag:
- Et andet bord-ID / træk ID
- Løste F5 problemet?
- Skete problemet flere gange? Hver gang? Tilfældigt?
- Hvis du har et skærmbillede af denne fejl (god øvelse), kan du bruge Imgur.com til at uploade den og kopiere/indsætte linket her.