#1992: "Cannot take "gardener" objectives cards during last turn"
Hvad handler denne rapport om?
Hvad skete der? Vær venlig og vælg nedenunder
Detaljeret beskrivelse
• Hvad var den spilhandling du ønskede at udføre?
Take a new gardener objective• Hvad forsøgte du at gøre for at udløse denne spilhandling?
Click "gardener"• Hvad skete der, da du forsøgre at gøre dette (fejlmeddelelse, meddelelsesstatusbjælke, ...)?
"all objectives are already completed"• Hvilken browser bruger du?
Mozilla v5
Rapporthistorik
Not the first time it happens...
I don't know if it is a fault at the start that I cannot select the card or a fault afterwards where I can (is there anything in the rules that says I can only complete a certain number of one card type?).
It doesn't occur every time.
Last noticed on table #25137512
Currently move #250, so think it was move #249 (my last turn).
There's no bug here.
J'ai le même soucis pour les objectifs parcelle. Il en reste 11, et j'ai beau appuyer pendant 10 minutes j'ai toujours le message comme quoi j'ai pioché un objectif qui a déjà été fait. Est ce que ça veut dire que les 11 parcelles restantes ont été faites ? Est ce que dans ce cas là on ne devrait pas avoir un message disant que les objectifs restant ont tous été fait, et que donc nous devons prendre soit un objectif panda soit un objectif jardinier ?
Tilføj noget til denne rapport
- Et andet bord-ID / træk ID
- Løste F5 problemet?
- Skete problemet flere gange? Hver gang? Tilfældigt?
- Hvis du har et skærmbillede af denne fejl (god øvelse), kan du bruge Imgur.com til at uploade den og kopiere/indsætte linket her.