Alle rapporter
Architects of the West Kingdom rapporterer
#86143: "2 player game and in the city center only could capture one group from one place"
Hvad handler denne rapport om?
Hvad skete der? Vær venlig og vælg nedenunder
Regler: En regel i dette spil er ikke blevet overholdt
Detaljeret beskrivelse
• Hvilken del af reglerne blev ikke respekteret ved BGA-tilpasningen
In a two player game you must capture from up to two places• Er regel-brudddet synligt i e
No• Hvilken browser bruger du?
Google Chrome v111
Rapporthistorik
lcdrizzt • Fejlen er ikke blevet reproduceret af udviklere endnu:
12. apr 2023 18:52 • Create one two player game and go to the city center... only one group from one place can be captured.
little_omar • Fejlen er ikke blevet reproduceret af udviklere endnu:
12. apr 2023 22:55 • not a bug- You didn't specify what turn so its kinda hard to tell what you're talking about but, The times you played on the town center you either only had one worker on it, or didn't have enough money to do it an additional time.
raduflorin • Fejlen er ikke blevet reproduceret af udviklere endnu:
23. maj 2023 0:05 • its also true for 3 players game. from the rulebook
"There are a few rules to observe when capturing Workers:
- Players may capture from up to 2 locations in a single turn with 2-3 players (and solo play), but only from
1 location with 4 or more players."
"There are a few rules to observe when capturing Workers:
- Players may capture from up to 2 locations in a single turn with 2-3 players (and solo play), but only from
1 location with 4 or more players."
raduflorin • Fejlen er ikke blevet reproduceret af udviklere endnu:
23. maj 2023 0:05 • happened to me in game #379805171
Monopoly Enjoyer • Fejlen er ikke blevet reproduceret af udviklere endnu:
11. feb 2024 20:36 • boardgamearena.com/3/architectsofthewestkingdom?table=471943030
Same here. The mouseover even contains the rule text.
Same here. The mouseover even contains the rule text.
Monopoly Enjoyer • Fejlen er ikke blevet reproduceret af udviklere endnu:
11. feb 2024 21:35 • boardgamegeek.com/thread/1972792/article/30255518#30255518
The game designer explains the rule. The rule is worded poorly, but one action does not have the ability to take from two places.
The game designer explains the rule. The rule is worded poorly, but one action does not have the ability to take from two places.
Tilføj noget til denne rapport
Vær sød at tilføje, det du finder relevant for at vi kan løse fejlen i spillet eller forstå dit forslag:
- Et andet bord-ID / træk ID
- Løste F5 problemet?
- Skete problemet flere gange? Hver gang? Tilfældigt?
- Hvis du har et skærmbillede af denne fejl (god øvelse), kan du bruge Imgur.com til at uploade den og kopiere/indsætte linket her.